30 mars, 2020
Blogg, Nyheter Kommentarer inaktiverade för Sommarnotarie sökes till humanjuridisk byrå i Blekinge

Sommarnotarie sökes till humanjuridisk byrå i Blekinge

Pluggar du juristprogrammet på universitet? Har du läst minst 5 terminer och hade önskat ett sommarjobb på en humanjuridisk byrå? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi söker dig som är juriststudent och önskar att lära dig mer praktisk inom branschen, samtidigt som du stöttar oss under den kommande sommarsemestern. Arbetet innebär framförallt att du är med och bistår våra advokater och biträdande jurister i deras dagliga arbete. Detta innebär bland annat kontakt med klienter, motparter, tingsrätter etc. Det kan också bli aktuellt att upprätta utkast på juridiska handlingar, sitta med på förhandlingar och klientbesök. Utöver dessa uppgifterna är du även med och supportar vår administrativa personal med arbetsuppgifter såsom att svara i telefon, hålla koll på mailinkorgen och våra sociala medier.

Vi önskar att du arbetar hos oss under sommarmånaderna, exakta datum är flexibelt men önskvärt är att du vill vara på plats under 10 veckor. Din primära arbetsplats kommer vara på vårt kontor i Olofström. Centrumadvokaterna Syd AB har sitt huvudkontor i Olofström, med ytterligare kontor i både Växjö och Bromölla. Vi är totalt 15 anställda på firman.

Låter tjänsten som något för dig? Vänligen skicka in din ansökan bestående av CV, personligt brev och utdrag för dina studier till; Emmy@centrumadvokaterna.se
Urvalet kommer i första hand ske ifrån det skriftliga materialet och intervjuer kommer att hållas löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag: 30 april 2020

Scroll to top