25 november, 2019
Nyheter Kommentarer inaktiverade för Praktikant Samuel

Praktikant Samuel

Mitt namn är Samuel Lindblad och jag är praktikant här på Centrumadvokaterna under ett antal veckor framöver. I skrivande stund har jag studerat juridik på Lunds universitet i drygt 4 år och planerar att ta examen till sommaren 2020. Det jag finner roligast med juridiken är den breda kunskapsbas man får genom att råka på något nytt nästintill varje dag. Mina förväntningar på mitt framtida arbetsliv är att jag har varierande arbetsuppgifter och att jag ständigt utvecklas.

Under mina år i Lund har jag varit väldigt delaktig i de möjligheter som studentlivet erbjuder. Som nyinflyttad till Växjö har jag dock lagt mina fritidsintressen på hyllan ett tag framöver för att dona i min nyanskaffade lägenhet. När jag finner tid så har jag inget emot att testa på nya aktiviteter eller att umgås med vänner. I annat fall kan ni säkert träffa på mig löpandes runt Växjösjön.

 

// Juriststudent Samuel Lindblad

Scroll to top