Centrumadvokaterna växer i anrika och centrala lokaler i Bromölla!

Centrumadvokaterna Syd AB växer och satsar i Bromölla. Till hösten flyttar företaget in i de anrika och centrala lokalerna där Juhlins Smycka Klockmaster före detta Bromölla-butik låg.

Vi trivs bra och vill satsa i Bromölla. Det är ett fantastiskt läge och det ger oss förutsättningar för att komma närmare och erbjuda bättre service till alla våra kunder i Bromölla, säger Eva Johansson, Advokat och grundare av Centrumadvokaterna.

Lokalen kommer att fräschas upp på flera vis och invigning planeras till i höst. Det ska byggas konferensrum, kontor och snyggas till. Så småningom väntar festligheter i samband med invigningen
Då kommer vi att bjuda in alla på fest! Alla i Bromölla är välkomna! Som vanligt vid våra invigningar kommer självklart våra jurister också erbjuda fri juridisk rådgivning, säger Eva Johansson.

I lokalen låg tidigare Juhlins Smycka Klockmaster som bedrivit verksamhet där i 76 år. För knappt 2 år sedan delades dock lokalen av då smyckes- och klockförsäljningen flyttade till Sölvesborg medan Juhlins optik blev kvar.

Det känns roligt att lämna över nycklarna till Centrumadvokaterna. Vi vill att lokalen ska nyttjas av duktiga företagare och till en verksamhet som kommer Bromöllas invånare till nytta, säger Peter Juhlin, tidigare innehavare av lokalen.

I dagsläget har Centrumadvokaterna kontor i Olofström, Växjö samt i Bromölla på Segervägen. Företaget har expanderat de senaste åren och ser Bromölla som helt rätt marknad för denna satsning.

Intervjuer med Eva Johansson Advokat och grundare av Centrumadvokaterna kommer att hållas i den nyinköpta lokalen måndag den 27/6 och tisdag den 28/6. Du kan boka tid genom att maila till alfred@getsocial.se

Läs mer om företaget: http://centrumadvokaterna.se/om-oss.html

Vid frågor ring Alfred Appelros 0738 483 633